02 OctIDOL Camilla hör illa

3151093345-copySåg precis vad som kan ha varit årets skönaste TV-moment. Peter Jhide ska avslöja vem av dom två förväntansfulla flickorna framför honom som ska få den sista IDOL-platsen. Det är alltså antingen säga upp sig från jobbet, bli rikskändis och få sjunga på prime time varje kväll hela hösten, eller gå tillbaka till kassan i ICA i Hägerstensåsen. Man kan hajja att det är spänning i luften. Namnet ropas upp och en av tjejerna ser så lycklig ut att man tror hon ska spricka, hon hoppar, dansar, viftar sådär med händerna framför ansiktet som bara tjejer gör när dom ska börja gråta, och till slut kastar hon sig om Peter Jhide i en stor kram. Frid och fröjd, om det inte vart så att hon hört fel namn. Tyvärr, säger Peter Jhide, inte ”Camilla”..utan ”CAROLINA..”

Man kan litteraly SE ögonblicket i hennes ögon där den ultimata glädjen blir till den ultimata smärtan. Jag ler och sippar lite på min drink.
Och jag tänker, kom igen, du ville ju bli kändis. Nu kommer miljoner människor världen runt att Youtuba dig och skratta. Hade du hamnat i IDOL hade bara runt en miljon skrattat åt dig..

2 Responses to “IDOL Camilla hör illa”

  1. Sarah skriver:

    Såg det på reprisen först idag, oslagbart! Och förklaringen från fredagen då? ”Jag hörde C-A och trodde att det var jag”. Funderar nu på att ge mig själv blödande magsår genom att reagera på alla som säger S-A…

  2. diamanten skriver:

    hahahahaha, ja vilken sopa! ”Jag hörde C-A..” är årets mest korkade citat.

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget. And trackBack URL.

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu