16 NovThe sound of silence

Grundaren av det gamla rockbandet Noice, Peo Thyrén, rasar över det rykte som gör gällande att Noice ska spela på porrmässan Fair Erotica 2009. Ens första tanke är såklart ”jaha, och VEM FAAAAN bryr sig?”
Ens andra tanke är att det kanske inte vore så dumt för det gamla bandet Noice att spela på porrmässan. Det blir väl enda spelningen på 20 år med Noice där folk kommer.

2 Responses to “The sound of silence”

  1. Marcus Öhrn skriver:

    PRESSMEDDELANDE 2009-11-16

    Noice Forever: Erotik är nånting vackert

    Att de tidigare Noice-medlemmarna Marcus Öhrn och Fredrik von Gerbers hyllningsband ”Noice Forever – En hyllning till det som var” skall spela på Fair Erotica har fått starka reaktioner ifrån Noice-medlemmen Peo Thyrén efter att en felaktig bild dykt upp på en hemsida.

    - Vi är väldigt nogranna med vad vi skickar ut för text och bildmaterial till arrangörer och att en bild på Marcus Öhrn tillsammans med Peo Thyrén dykt upp från annat håll på denna hemsida är ju olyckligt och är bara att beklaga men det åtgärdades direkt vi fick kännedom om detta, säger Fredrik von Gerber.

    Marcus Öhrn startade i mars hyllningsbandet ”Noice Forever – En hyllning till det som var” där orginaltrummisen Fredrik von Gerber också hoppade med under sommaren.

    - Grunden till att vi ville göra dessa hyllningsgig tillsammans var för att hylla bandet som inte finns längre, dvs Noice med Hasse Carlsson och Freddie Hansson. I samband med dessa spelningar så skänker vi också 10% av gaget till Stadsmissionen, säger Fredrik von Gerber och fortsätter.

    - Peo Thyrén säger att han hatar porr, helt okej men det här är en erotikmässa och jag är övertygad om att 95% av svenska befolkningen tycker att erotik är och ska vara nånting vackert, ingenting annat, säger Fredrik von Gerber.

    Att några andra än tributebandet ”Noice Forever – En Hyllning Till Det Som Var” med de tidigare Noice-medlemmarna Marcus Öhrn och Fredrik von Gerber ska spela på årets Fair Erotica är alltså inte aktuellt.

    - Tyvärr har vi ingen bok att marknadsföra i samband med detta
    pressmeddelande, säger Marcus Öhrn

  2. diamanten skriver:

    men för i helvete, läste du ens blogginlägget? Eller sitter du bara och skickar ut ditt keffa jävla skit-pressmeddelande till alla googleträffar du får på ditt eget bandnamn?

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget. And trackBack URL.

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu