22 OctDiamanten rasar mot retardationskupp

Aftonbladets reportrar har ju sedan länge varit och sniffat på nobelpriset i litteratur när det gäller att uttrycka sig inom det svenska språket, inte minst när det gäller att hitta på nya uttryck. Vi har alla mötts av löpsedlar med Bröstshocker, spritfester (vad är egentligen det? En fest där någon eller några dricker sprit? wow, vilket scoop..) samt hundratals olika kupper av alla dess slag. För att inte tala om alla som har rasat under årens lopp. ”En av Sveriges mest kända dokusåpadeltagare gjorde en bröstchock på en spritfest, vilken sexkupp, hans fru rasar!” Betyder ”Trean i Villa Medusa år 2001 råkade av misstag visa lite hud när skjortan åkte upp lite när han stod och drack en drink. Hans fru brydde sig inte ett skit men efter att vi tjatat om en kommentar så sa hon att det kanske var lite olyckligt”

Men nu har i alla fall Aftonbladet tagit priset i kreativitet!
Det som hade hänt var att Frode dissat Petra och då svarar Petra Mede med att Frode var så stiff att hon behövde gå och bajsa.
Det får aftonbladet till ”DISSAR MEDE-FÅR EN BAJS-SEXATTACK SOM SVAR!!”

Jag är inte säker, men jag tror det där dunket jag hörde alldeles nyss var när mänskligheten föll ett steg närmare total undergång.

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu