11 AugTrägen vinner?

Du kanske har hört den i sommar framförd av ett käckt coverband på Snäck, eller kanske ur munnen på någon överförfriskad svennebanan på väg hem från lokalpuben. Jag hörde den idag för att min polare av någon bizarr anledning köpt “Absolute Svensk Rock”. Jag pratar om låten “Oaa hela natten”. Inget fel med låten i sig, rätt catchy efter en mäklarbricka på valfri afterbeach. Det jag undrar lite över är texten. Låt mig påminna er,

“Jag Ska
Ooa Hela Natten
Ooa Hela Dan
Ooa Hela Natten
Skrämma Slag På Halva Stan
Ooa Hela Natten Lång
Tills Du Upptäcker Mig
Ao Ao-ao-ao..”

Inte för att jag är någon kung på metoder som får tjejers uppmärksammhet, men bara en liten tanke..hur låter konversationen efter att “hon upptäckt honom”?

-Ursäkta..är det du som ooar så in i helvete?
-Japp!
-Eh..okej..vad är grejen med det? Du har liksom ooat hela natten, och fanimig hela jävla dan också..
-Ja, jag tänkte du skulle upptäcka mig..
-Jag upptäckte dig för 78 timmar sedan, då du började ooa..sen har du varit svår att undgå, eftersom du ooat konstant sedan dess.
-Ja..men jag ville liksom att du skulle bli intresserad
-Och det skulle jag bli av att du stått helt planlöst och ooat i två dygn utan paus?! Har det någonsin funkat någonstans för någon annan?
-nja, inte vad jag vet
-Eh..okej. Men när du ooat hela natten, tänkte du då..fan jag ooar hela dagen också..hon kanske är lite svårflirtad.. Och att jag skulle tänka, “nej, fan nu kan jag inte hålla mig längre, detta konstanta ooande tar mig med storm?
-Hmm..jag vet inte riktigt.
-Du, vi hörs
-Okej..och jag ska inte ooa en sista gång?
-Nej.

Denna och många andra livsavgörande frågor upptar min tid just nu.

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu